Meny

Utviklet gummi

Viskerbladets gummi er årsaken til god sikt. I våre viskerblader benytter vi oss av en testet og utviklet gummi, for å passe til øvrige materialer. Vi har viskerbladsgummi som er laget for å takle kulde, UV-stråling, varme og luftforurensningen uten problemer. Det er «bare» gummi, men for oss er det viktig, ettersom din sikt hviler på våre viskerblader.

Riktig spenst

Spensten på et viskerblad skal hverken være for liten eller for stor. Vi har jobbet lenge, med alt fra datakalkulasjoner til virkelige tester, for å oppnå et korrekt trykk mot frontruten. Fjærene skal ha rett krumning og spenst ved produksjon for å passe sammen med de andre komponentene.

God aerodynamikk

Med gummispoiler over hele viskerbladet lages en god aerodynamikk, som sørger for at viskerbladet holder et jevnt og frint trykk mot frontruten ved hjelp av fartvinden.


Bosch viskerblader har siden produksjonsstarten i 1926 vært et kjent og populært varemerke for viskerblader. Bosch er i dag original leverandør av viskerblader til mange bilprodusenter rundt om i verden.

Den anerkjente høye Bosch-kvaliteten gir den beste viskeeffekten og en lang levetid. Med innovativ teknikk gir vindusviskerne fra Bosch garantert god sikt og maksimal sikkerhet.


Varemerket Champion har eksistert i over 100 år på markedet.

Champion viskerblader utsettes for ekstreme påkjenninger ved utvikling og vurdering på det tekniske senteret for Champion viskerblader. Der testes blant annet viskeevne, aerodynamikk, belastning (levetid) samt korrisjonsbestandighet gjennom nedsenkning av bladene i en saltløsning.

Champion er i dag original leverandør av viskerblader til mange bilprodusenter rundt om i verden.

Champion viskerblader har ikke bare en eksklusiv design, men også materiale og ytelse for å sikre en ren frontrute under alle slags værforhold, året rundt.


Valeo har lenge levert mye innen sikt (deriblant viskerblader) til bilprodusenter rundt om i verden, dvs. Valeo er en originalleverandør. Valeo viskerblader assosieres veldig ofte med svært høy kvalitet og pålitelighet = Perfekt sikt.