Meny

KJØPSVILKÅR
 

Betaling

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling med faktura, delbetaling, betaling med kort samt direktebetaling. Denne betalingsløsningen kalles Klarna Checkout.

Ved å oppgi informasjon i kassen godkjenner du Klarnas vilkår. Ved å klikke på "Fullfør kjøp" godkjenner du Swewip.no’s allmenne vilkår.

Klarna Checkout presenterer sikker informasjon for deg så snart du er identifisert. Hva slags informasjon du behøver å oppgi for å oppnå identifisering kan variere mellom ulike kjøpstilfeller og kunder. Kredittopplysning tas aldri direkte i Klarna Checkout, men ved behov avhengig av hva slags betalingsalternativ du har valgt. Kredittopplysninger som tas av Klarna påvirker ikke din kredittverdighet og kan ikke sees av andre som ber om kredittopplysning om deg, f.eks. banker. Siden du er blitt identifisert, legger Klarna Checkout frem hvilke alternativer som er tilgjengelige for akkurat deg. Faktura er forhåndsvalgt som betalingsalternativ, men du kan selvsagt fritt velge noen av de andre alternativene.

Fraktkostnad

Fri frakt på alle bestillinger over 500 kr, ellers 99 kr i frakt. Alle pakker sendes som: DELIVERED DUTY PAID (DDP) = Ingen tollavgift eller moms kommer i tillegg uansett ordrens verdi.

Levering

Bestilte varer leveres i Norge med DHL Express eller Posten (avhengig av hvor du bor), uansett størrelse. Hvis det mot formodning skulle være noen problemer med leveringen, kan du kontakte oss, så kontakter vi DHL/Posten.

Leveringstid

Bestillinger som er foretatt på hverdager før kl. 15.00 pakkes og sendes fra lageret vårt samme dag slik at du får dem innen 1-3 arbeidsdager. Svært store bestillinger / spesialbestillinger kan ta noen dager ekstra, noe vi sier ifra til kunden om. Dersom leveringen av en eller annen grunn skulle bli forsinket, kontakter vi kunden og sier ifra om dette. Kunden har da rett til å heve kjøpet uten kostnader. Dersom det mot formodning skulle inntreffe omstendigheter ved transport med DHL som gjør at leveringen blir forsinket, er det ingenting Swewip.no kan gjøre med det. På helligdager/røde dager i Sverige sendes ingen bestillinger ut.

Montering

Swewip.no kommer alltid til å arbeide for å gjøre det så enkelt som mulig for kunden ved utskiftning. Monteringsanvisninger følger med alle modeller ved levering (på norsk). Swewip.no tar ikke ansvar for demontering eller montering, det skjer helt og holdent på kundens ansvar. Vi ber deg derfor kontrollere nøye om alt ser ut til å være korrekt før du foretar utskiftningen og les nøye gjennom monteringsanvisningen. Ikke nøl med å kontakte Swewip.no’s kundetjeneste dersom det er noe du lurer på.

Restordre

Dersom en vare mot formodning feilaktig skulle være utsolgt, kontakter vi deg og informerer deg om det. Deretter kan du velge om alt skal restnoteres frem til en komplett leveranse kan finne sted, eller om vi skal sende det vi har for øyeblikket og resten så snart vi har fått det inn igjen. Du har også mulighet til å få pengene tilbake på det som er restnotert.

Angrerett

Swewip.no følger distanseavtaleloven som gir kunden rett til å angre kjøpet innen 14 dager fra det tidspunktet du har mottatt produktene. Returen kontrolleres og godkjennes før penger tilbakebetales. Vi kontakter kunden dersom det skulle være noen problemer. Varen skal sendes tilbake i vesentlig uendret stand for å godkjennes. Ved retur betaler kunden selv returportoen, dersom ikke annet er blitt avtalt. For at en retur skal skje så smidig som mulig, ber vi deg om å kontakte kundetjenesten og oppgi kundenummeret ditt samt ordrenummeret før produktene returneres. Pengene betales tilbake innen 20 dager.

Kontaktinformasjon kundetjeneste:
kontakt@swewip.no

Selskap:
Wipers Sweden AB
BOX 240
74625 Bålsta

Informasjon

Når du handler fra oss, godkjenner du også at vi kontakter deg via de opplysningene du gir til oss. Det kan dreie seg om tilbud og informasjon via f.eks. e-post, sms eller vanlig post. Dersom du ikke ønsker å motta noen informasjon, så er det bare å si ifra til oss om dette.

Rabatter

De rabattene vi tilbyr gjelder ved kjøp over et angitt beløp eller etter en aktuell kampanje. Rabatten trekkes automatisk fra ved rabatt over et visst beløp eller etter at du har oppgitt den aktuelle kampanjekoden i handlevognen.

Reklamasjon

Alle leveranser kontrolleres slik at bestillingen blir riktig. Dersom noe mot formodning ikke skulle være i korrekt stand, ber vi deg om å kontakte oss snarest slik at vi kan rette opp dette så raskt som mulig. Dette koster selvsagt ikke noe ekstra for deg. Reklamasjon som tydelig kan knyttes til feilaktig bruk kan vi dessverre ikke godkjenne. Ved godkjent reklamasjon dekker vi eventuelle fraktkostnader for kunden som har oppstått under håndteringen av reklamasjonen.

Swewip.no tar ikke ansvar for skader på øvrige deler ved feilaktig bruk

Kontakt kundetjenesten for å løse problemet på den smidigste måten.

Transportskader

Alle skader som oppstår i forbindelse med transport til kunden står Swewip.no for, mot at kjøperen melder om skaden innen rimelig tid etter at varen er kjøpt. Melding om transportskade som skjer innen 2 måneder fra varen ble kjøpt anses alltid for å være innen rimelig tid. Ved retur fra kunden til oss, står kunden for alle skader som kan oppstå under transport.

Priser

Alle priser i nettbutikken er inklusive moms.

Falske bestillinger

Alle falske bestillinger og bedrageriforsøk blir politianmeldt. Swewip.no samarbeider med politiet og utleverer all informasjon for å være behjelpelig med etterforskningen.

Varer som ikke er hentet

Swewip.no forbeholder seg retten til å fakturere alle kostnader som oppstår i forbindelse med at vi får tilbake en pakke som ikke er blitt hentet. Betaling skal være gjort innen 10 dager fra fakturadatoen.

En eventuell tvist etter disse vilkårene skal avgjøres etter svensk lov.

Swewip.no følger den allmenne reklamasjonsnemndas anbefalinger.

Personopplysningspolicy

Vi følger den svenske personopplysningsloven. Den er til for å gi individer den beste beskyttelsen med hensyn til hvordan personopplysninger lagres.

Vi må ifølge denne loven be deg om samtykke til at vi behandler og tar vare på opplysninger om deg i vår database. Gjennom kjøp hos Swewip.no bekrefter du dette samtykket. Vi tar oss av personopplysninger som du oppgir til oss ved kjøp gjennom en personopplysningsansvarlig.

Som forbruker har du rett til å kreve endring, utdrag samt sletting av dine egne opplysninger. Informasjonen kommer til å brukes slik at vi ved kjøp kan gjennomføre våre forpliktelser overfor deg som kunde.

Personopplysningene brukes kun for at vi skal kunne ta oss av vårt arbeid / våre forpliktelser overfor deg som kunde, noe som innebærer at våre samarbeidspartnere i ordreadministrasjonen:

Faktureringsselskap (Klarna)
Fraktselskap (DHL)
Betalingstjeneste (Klarna)

kan ta del i informasjonen for å gjennomføre de momentene som kreves for å administrere ordren.

Vi gir ikke videre / selger opplysninger.

Aldersgrense

Vi kan dessverre ikke godkjenne bestillinger som er gjort av personer under 18 år.

Cookies/informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne huske de valgene du som besøker gjør i skjemaer og lignende. Informasjonskapsler brukes også for å føre statistikk over hvor mange besøkere nettstedet har og hvor de besøkende kommer fra. Disse informasjonskapslene er harmløse, men dersom du fremdeles ikke føler deg trygg med dette, kan du gjennom innstillingene i nettleseren din forhindre at hjemmesider bruker seg av dem på akkurat din datamaskin. Ønsker du å lese mer, anbefaler vi at du leser mer på PTS hjemmeside.

Force majeure

I tilfelle omstendigheter som står utenfor Swewip.no’s rimelige kontroll, for eksempel i tilfelle av endringer i lovgivningen, tiltak fra myndighetenes side, streik, blokade, sabotasje, krig, terrorisme, brann, oversvømmelse eller lignende hendelser, skal Swewip.no’s forpliktelse til å gjennomføre kjøpsavtalen utsettes så lenge omstendighetene råder. Dersom en slik forsinkelse overstiger 2 måneder, har såvel du som Swewip.no rett til å heve avtalen med umiddelbar virkning uten noen forpliktelse til å betale erstatning.