Meny

Om SWEWIP

SWEWIP

Kunnskap, sikkerhet, omtanke

Viskerblad kan virke som en liten detalj, Men det hjelper ikke hvor ny og sikker bilen er, hvis vindusviskerne er dårlige. Gode vindusviskere er sikkerhet og omtanke, for deg selv og andre.

Medeier og administrerende direktør Niclas Höglund arbeidet som reservedelsmann med ansvar for viskerblad over lengre tid. Han syntes at tilbudet av viskerblad var dårlig og prisene høye. Han ville se forandring og nytenkning på området. I august 2007 startet han utviklingen med en idé om å bruke kunnskapen sin til å lage et godt viskerblad, til bedre priser. I løpet av våren 2009 gikk enkeltmannsforetaket hans over til Swewip. Utviklingen fortsatte mot å bli det som swewip.no tilbyr i dag: et bredt tilbud, svært rask levering og gunstige priser.

Vår visjon

Vår visjon er å løse kundenes behov for viskerblader på den billigste, smidigste og raskeste måten. Ideen med nettbutikken er å gjøre det enkelt og bekvemt å kjøpe viskerblader.

Swewip.no

Vindusviskere har eksistert siden 1903, men utviklingen har gått fremover. Nye bedre materialer og mer effektive konstruksjoner kommer stadig vekk.

Vi ønsker å tilby varemerkene som lever opp til de kravene vi bilister bør stille til trafikksikre og rimelige viskerblader. Vi arbeider hele tiden med å utvikle og forbedre konseptet vårt i tillegg til produkttilbudet og er takknemlige for forslag som kan gjøre oss enda bedre.